ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ:

(210) - 9755281

Καλαθι

0

Η ΕΤΑΙΡΙΑ

Η εταιρία ΘΕΡΜΑΤΤΙΚΗ – ΠΑΠΑΦΩΤΙΟΥ ΤΙΜ Κ ΣΙΑ ΟΕ δραστηριοποιείται στην Ελλάδα το 1984 και σήμερα είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες λιανικής & χονδρικής πώλησης στον χώρο των ειδων θέρμανσης,υδραυλικών,μονωτικών υλικών και ειδών υγιεινής στην Ελλάδα. Το αντικείμενο της εταιρίας ειναι η πώληση λιανικής και χονδρικής μεγάλου εύρους προιόντων με λειτουργία πολυκαταστήματος.

Η στρατηγική της εταιρίας μεχρι και σήμερα βασίζεται στη συνεχή ανανέωση και εξέληξη για τη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας τηςώστε να συμβαδίζει με τις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή.Οι συνεχείς επενδύσεις σε ανθρώπους, εκπαίδευση, διαδικασίες, εξοπλισμό και γνώση έχουν ως αποτέλεσμα την σωστή οργάνωσή, την ανάπτυξη υψηλής ποιότητας υπηρεσιών στους χώρους μας αλλα και διαδυκτιακά.

Το πλεονέκτημά μας είναι η προσωπική επαφή με τον καταναλωτή και η ολοκληρωμένη υποστήριξη με υπευθυνότητα. Η εταιρία στελεχώνεται από εξειδικευμένο προσωπικό με διακεκριμένες σπουδές και επαγγελματική εμπειρία, ενώ ενσωματώνει στο ανθρώπινο δυναμικό της συνεργάτες που εκπαιδεύονται συνεχώς, ικανά να συμβουλέψουν για όλα τα τεχνικά ζητήματα ως προς την σωστή επιλογή των υλικών αλλά και ως προς την σωστή εφαρμογή τους για την κάλυψη κάθε ανάγκης των πελατών μας άμεσα σωστά και οικονομικά.

Παράλληλα φροντίζουμε για την ποιότητα και ασφάλεια των προιόντων καθώς και το μεγάλο εύρος συνεργαζόμενων προμηθευτών με στόχο την μεγάλη ποικιλία υλικών και την δυνατότητα των καλύτερων τιμών της αγοράς. Με τον ίδιο τρόπο που φροντίζουμε για τον καταναλωτή, μεριμνούμε και για την προστασία του περιβάλλοντος, φροντίζοντας για την ανακύκλωση των συσκευασιών των προιόντων αλλά και διαφόρων άλλων υλικών.

Η εταιρία έχει τμήμα λιανικής πώλησης με έκθεση όπου παρουσιάζονται όλα τα αναφερόμενα υλικά, τεχνικούς μηχανικούς και έμπειρους πωλητές που είναι πάντα στη διάθεση του καταναλωτή για ολοκληρωμένη υποστήριξη με γρήγορο και υπεύθυνο service, ανταλλακτικά και τεχνική καθοδήγηση από το στάδιο της επιλογής του προιόντος, μέχρι το παραμικρό πρόβλημα που θα προκύψει πολλά χρόνια μετά την πώληση.(Απ’ ευθείας ή μέσω του εκάστοτε προμηθευτή).

Οι ενδιαφερόμενοι τεχνικοί και ιδιώτες, μπορούν να επικοινωνήσουν με την εταιρία μας με τηλέφωνο, fax, email.