Newstalgia: Aυτή θα είναι η μεγαλύτερη τάση διακόσμησης για το σπίτι του 2022

Εκεί που το παλιό συναντά το νέο 

Το 2019 ένα από τα πιο αγαπημένα στιλ διακόσμησης στο σπίτι ήταν εκείνο που παρέπεμπε σε αγροικία και μετά ήρθε το cottagecore, όταν επηρεασμένοι από την καραντίνα θέλαμε μια ρομαντική έκφραση της αγροτικής ζωής μέσα από τη διακόσμηση.

Ωστόσο, μετά τα lockdown και την κοινωνική απόσταση, έχετε αναρωτηθεί πώς θα θέλατε να μοιάζει ο προσωπικός σας χώρος στην μετά covid εποχή. Για να μην το μπερδέψετε με το cottagecore, το Newstalgia έχει να κάνει με το φρεσκάρισμα των ρετρό επίπλων και της διακόσμησης με σύγχρονες πινελιές και νέες τεχνολογίες. Η κεντρική ιδέα είναι «κάτι νέο να θυμίζει το παρελθόν», δίνοντας μια ζεστή, ασαφή αίσθηση νοσταλγίας σε συνδυασμό με τις σύγχρονες ανέσεις της τεχνολογίας.

Στον κόσμο της εσωτερικής διακόσμησης για να εφαρμόσετε με επιτυχία το Newstalgia, σκεφτείτε το ως μια αισθητική που αναβιώνει το ρετρό και το εκσυγχρονίζει με πολυτελή φινιρίσματα και κορυφαία τεχνολογία, ώστε το αποτέλεσμα να είναι επίκαιρο και επιβλητικό. Για να σας βοηθήσουμε σκεφτείτε vintage αντικείμενα να «μπλέκονται» τέλεια με τον μοντέρνο σχεδιασμό.

Μπορείτε να υιοθετήσετε αυτό το trend σύμφωνα με τους επαγγελματίες της εσωτερικής διακόσμησης, όπου τα σχήματα θα είναι πιο στιβαρά και ογκώδη, στο πνεύμα των καιρών της εποχής Art Deco και το στιλ της δεκαετίας του 1980. Και τα statement κομμάτια με στρογγυλεμένες άκρες, αποτελούν επίσης μοναδικά αντικείμενα που τροφοδοτούν την ψυχή και «φωνάζουν» Newstalgia.

Αλλά και τα μινιμαλιστικά έπιπλα «παντρεμένα» με statement vintage κομμάτια, όπως μια πολυθρόνα ή ένα φωτιστικό, με κάποια αναμνηστικά από ταξίδια, δίνουν εξίσου Newstalgia πινελιά στον χώρο.

Άλλη μια χρονιά φτάνει σιγά σιγά προς το τέλος της και ήδη έχουμε πάρει μια γεύση για όσα πρόκειται να δούμε μέσα στο '22 στον χώρο του interior design.

STAY TUNED!