Η χρήση των μονωτικών πάνελ στην οικοδομή, αναπτύχθηκε αξιοσημείωτα τα τελευταία 40 χρόνια. Σαν δομικό προϊόν τα μονωτικά πάνελ, με την πρωταρχική τους μορφή, χρονολογούνται από το 1940. Μέχρι πρότινος, τα μονωτικά πάνελ σάντουιτς θεωρούνταν δομικά προϊόντα κατάλληλα μόνο για ηλεκτρομηχανολογικές κατασκευές και βιομηχανικά κτίρια. Ωστόσο, οι άριστες θερμομονωτικές τους ιδιότητες, η μακροβιότητα των υλικών, η ποιότητα και η ελκυστική τους οπτική εμφάνιση, έχουν οδηγήσει σε μια ευρεία χρήση των πάνελ στους περισσότερους τύπους κτιρίων.

Λόγω της εξαιρετικής τους αντοχής στον χρόνο και των ιδιοτήτων εξοικονόμησης ενέργειας και αντίστασης στην φωτιά, τα πάνελ παρέχουν την τέλεια λύση δόμησης για όλα τα βιομηχανικά και μη βιομηχανικά κτίρια.

Τα σύγχρονα αυτά δομικά προκατασκευασμένα στοιχεία, συνδυάζουν την υψηλή θερμομόνωση με την άριστη αισθητική. Παράλληλα προσφέρουν ευκολία και ταχύτητα τοποθέτησης, μεγάλη επεκτασιμότητα, χαμηλό κόστος κατασκευής και συντήρησης. Τα πάνελ πολυουρεθάνης με μεταλλικά φύλλα και στις δύο όψεις και πυρήνα πολυουρεθάνης PUR ή πολυουρεθάνης υψηλής πυκνότητας (high index) PIR, μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως επικάλυψη οροφών και κεκλιμένων στεγών, τοιχοποιίας σε όλους τους τύπους κτηρίων. Διαθέτουμε Πάνελ πολυουρεθάνης (panel) με σκληρό αφρό διογκωμένης πολυουρεθάνης PUR καθώς και πάνελ πυράντοχων (πετροβάμβακα) και πάνελ πυράντοχων πολυουρεθάνης, σε διάφορες διαστάσεις. 

*Για διαθέσιμες διαστάσεις και τιμές παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας. 2109755281 - info@thermattiki.gr